Update App e pamundur nga iTunes

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Update App e pamundur nga iTunes

alian
This post was updated on .
Pershendetje,

Kam nje iphone 4s dhe qekur kam bere update itunes te gjitha app nuk mund tja bej update nga itune por vetem nga iphne pasi itune me tregon vetem qe kjo app eshte download dhe nuk ma jep opsionin e update.
 
Ndonje zgjidhje? Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update App e pamundur nga iTunes

dendi
Administrator
Duhet ta sinkronizosh iPhone me iTunes, në mënyrë që të gjitha aplikacionet që kenë në iPhone ti kalosh edhe në iTunes.
http://www.iphonealbania.net/2012/12/si-te-transferoni-file-me-ane-te.html