Unlock iPhone 4 me anë të IMEI

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Unlock iPhone 4 me anë të IMEI

rexho
This post was updated on .
pershendetje ne ket guiden qe  e ceket me par per ta kontrolluar se a eshte iphone locked apo unlocked
http://www.iphonealbania.net/2012/11/iphonealbania-genius-6-si-mund-ta-shoh.html 
ne ket linkun http://iphoneimei.info/  a mund te cbllokohet per mes kesaj web faqe a eshte e sigurt se e cbllokojn nese e paguaj
se  ne  iphoneimei.info thot se edhe mund ta cbllokosh edhe te tregon se sa kushton  permes  E-mail ju e dini me se miri se si shkon kjo procedur vetem dua ta di se a eshte e sigurt per ta cbllokuar iphonin
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: UNLOCK IPHONE

dendi
Administrator
Ne nuk e kemi testuar për unlock kështu që nuk mund ta themi me siguri nëse është i sigurtë apo jo. Një faqe që kemi testuar ne dhe me anë të cilës shumë lexues të blogunt tonë kanë kryer unlock është kjo: http://www.officialiphoneunlock.co.uk/?aff=albiphone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: UNLOCK IPHONE

besimm
te nderuar miq kam nje iphone 4g me ios 4.3.3 me bb 4.10.01  ende nuk i ka skaduar kontrata por nuk e di carrieren ku eshte i bllokuar a mund ta bej unlock ne ndonje menyr tjeter pasi qe nuk i ka ios-in e rritun edhe bb nuk i ka te ndryshuara.

 faleminderit per mirkuptim
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iPhone 4 me anë të IMEI

albani
In reply to this post by rexho
o shoki kush ka iphone me swiscom 13 euro e zhbllokoj une a orange 45 euro kush o i interesum net um lajmrohet te psycho-banii@hotmail.com nashta nuk lejohet me bo marketing ktu po thash tju lajmroj kush o i interesum mundet edhe ne numrin e telefonit 044-782-107