Unlock iPhone 3GS me iOS 6.1 dhe baseband 6.15.00

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Unlock iPhone 3GS me iOS 6.1 dhe baseband 6.15.00

Noldi Xheka
This post was updated on .
kam bere update nga ios 4.1 ne ios 6.1 baseband 16.15.00 por nuk me aktivizohet as me ane te wireless as me itunes ...ju lutem me ndihmoni
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iPhone 3GS me iOS 6.1 dhe baseband 6.15.00

dendi
Administrator
Zgjidhja për këtë baseband që ke ti, është downgrade në një version më të vjetër. Guida është kjo: http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-downgrade-te-basebandit-0615.html  por nuk e di a punon për iOS 6.1. Mund të presësh sa të lëshohet një version më i ri i Redsn0w.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iPhone 3GS me iOS 6.1 dhe baseband 6.15.00

Noldi Xheka
e aktivizova si iphone me ane te snowbreeze po tani nuk kap vale :( eshte sim locked
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iPhone 3GS me iOS 6.1 dhe baseband 6.15.00

dendi
Administrator
Bëji downgrade baseband me këtë guidë: http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-downgrade-te-basebandit-0615.html   dhe më pas instalo Ultrasn0w nga Cydia.