Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

classic Classic list List threaded Threaded
11 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

kiki
This post was updated on .
Prsh: iPhone 3GS iOS 6.0.1 baseband 06.15.00 a behet unlock?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

dendi
Administrator
Për momentin duhet të presësh lëshimin e Redsn0w sepse duhet të bësh downgrade baseband dhe më pas të instalosh Ultrasn0w
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

kiki
instalova ios 6.1 ,  instalova ultrasn0w fixer, por nuk po muj me instalu ultrasn0w 1.2.7 po vetem ultrasn0w 1.2.8 , dhe me ket ultrasn0w nuk po behet unlock :( qka tbej/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

dendi
Administrator
Bëj downgrade basebandit me këtë guidë: http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-downgrade-te-basebandit-0615.html  ose prit sa të dalë një version më i ri i Redsn0w
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

kiki
po kjo guid thot se basebandi nga 06.15.00 do te behet 05.13.04, ne kete liste

Baseband 01.59.00 në iPhone 4
Baseband 05.13.01 në iPhone 3GS
Baseband 05.11.07 në iPhone 3GS
Baseband 05.12.01 në iPhone 3GS
Baseband 04.26.08 në iPhone 3GS
Baseband 06.15.00 në iPhone 3GS

nuk eshte i shenuar ky baseband, a do te thot kjo se nuk do te  bej perseri?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

dendi
Administrator
Funksionon me downgrade
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

kiki
tani e kam iphonen 3gs me ios 6.1 dhe me baseband 05.13.04 nuk po funksionon per kartel me ultrasnow edhe ultrasan0w fix 6.1, qka duhet tbej ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

dendi
Administrator
Duhet të instalosh iPad baseband 06.15.00 dhe më pas t'i bësh downgrade me Redsn0w.  ( Por kujdes ky basbend nuk është kompatibël me iPhone 3GS të prodhuar javën e 34-të vitit 2011 ose versionet më të reja)

http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-downgrade-te-basebandit-0615.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

kiki
far basebandi dot kem pasi ta kryej edhe kete ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

dendi
Administrator
E rikthen në një baseband që mund të instalosh ultrasn0w. Nëse nuk arrin ta bësh, të këshilloj të presësh lëshimin Redsn0w për iOS 6.1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00

kiki
E ktheva ios 4.2.1 , pastaj instalova ios 6.0.1 dhe me baseband 05.13.04 tani funksionon , megjithat flm per ndihmen :) jeni te paret.