Unlock

Diskutime rreth metodave dhe problemeve të ndryshme për zhbllokimin e iPhone
12
Sub-Forums & Topics (67)
Replies Last Post Views
unlock iphonealbania by rexho
1
by dendi
iOS 6.1 për iPhone të zhbllokuar me programin SAM by klevilucky
1
by dendi
Unlock nga faqja iphoneimei.info by Emiljano
3
by dendi
Unlock iphone 3GS me ios 5.0.1 dhe baseband 05.16.05 by kiki
1
by dendi
Problem me zhbllokimin e kartes shqiptare me SAM by ani
6
by dendi
Unlock iphone 4s, kam probleme me aktivizimin e gevey sim by kiki
7
by kiki
Iphone3gs me ios4.1 me besband 06.15.00 Esht Locked Nese E Bej update ne 5.1.1 by Furkan
2
by dendi
A ka GEVEY per iphone 4 5.1.1? by tonkeri
3
by dendi
Unlock at&t iphone 4 online by Don
3
by dendi
A ka zhbllokim per iphone 4 me ios 5.1.1 dhe baseband 04.12.01? by alizeqiri
4
by dendi
Si mund ta shoh nese iPhone im eshte factory unlocked ose jo? by klajdsa
1
by dendi
iphone 4 unlock at&t by Ervini
4
by Edi
iPhone 4 Unlock metodën Sam dua të kaloj në iOS 6 by Don
2
by Don
Unlock 3gs me baseband 05.16.07 by Gjenti
2
by albi
Iphone 4 with Bad ESN by Epireum
3
by dendi
Iphone 4s factory locked unlock by Johan
3
by dendi
AMC factory unlock by florioni_14
3
by dendi
UNLOCK iOS 6 me an te SAM by rexho
1
by dendi
Zhbllokim iPhone 3GS dhe iPhone 4S nga Amerika by tika korce
3
by dendi
Unlock me ane te SAM by ani
4
by dendi
Unlock Iphone 4 me Gevey Sim duke ruajtur baseband by albanian1
4
by albanian1
i phone 4s white - zhbllokim by klevis
1
by dendi
Activation Ticket by Kenshiro
1
by dendi
ios 5.1 bb 1.59.00 unlock by tano17
5
by dendi
SAM zhbllokime sim by rexho
1
by dendi
unlock iphone SAM by ichbin07
2
by ichbin07
A mund te zhbllokohet Vala 900 me SAM? by alizeqiri
1
by dendi
Po per AMC a funksionon zhbllokimi me SAM? by bobby
1
by dendi
zhbllokimi i iphone AT&T by rexho
1
by dendi
Unlock iphone 3gs ios 5.1 by jetmiri
1
by dendi
Iphone 4s qe te funksionoje ne Maqedoni by Aminoz
2
by the_lizard_king
4.11.08 unlock nga hamza_ akram? by Kenshiro
1
by dendi
12