Unlock

Diskutime rreth metodave dhe problemeve të ndryshme për zhbllokimin e iPhone
123
Topics (78)
Replies Last Post Views Sub Forum
iPhone 4s me Sprint USA sim-locked ios9.2 by startx
0
by startx
Si me ja hjek icluden nje telefonit te ardhur nga amerika by rafetmaxhuni
0
by rafetmaxhuni
Si të zhbllokoj një iPhone 4 që të punojë me kartat e Kososvës? by peyoni
1
by dendi
iPhone 4s nuk ma lexon sim kartelen by Armend
3
by dendi
iPhone 4s Bad ESN i bllokuar me Verizon by Edi
1
by dendi
A mund të bëhet restore një iPhone me chip? by ergys1990
1
by Paranormal Attack
Gevey Sim
iPhone 4 i zhbllokuar me Sam. jailbreak IOS 7.04 by Don
2
by Don
A bëhet full unlock ky iPhone? by alizeqiri
1
by Paranormal Attack
kam harruar kodin e iphone 4 si ta zhbllokoj by zvisi
1
by dendi
Me çfarë lloj Gevey mund të zhbllokoj iPhone 4S me iOS 6.1.2? by kiki
1
by dendi
Gevey Sim
iPhone me chip më është bllokuar pas update në iOS 6 by Xhulio
2
by Nikolin
Unlock iPhone 4 me anë të IMEI by rexho
3
by albani
Zhbllokimi me ane te IMEI by gerikolgega
2
by albani
Factory unlock by imei, ku mund ta shoh se me çfarë kompanie është i bllokuar iPhone by juliano28
2
by albani
Kontrata e iPhone 4 by kiki
16
by albani
Punon Sam me ios 7 beta?? by Don
1
by dendi
iPhone në black list by ermir
4
by arajka
A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone? by gerikolgega
5
by dendi
Si mund të zhbllokoj iPhone 4s me iOS 6.0.1 dhe bb 04.12.02 ? by ermir
1
by dendi
e kam iphoni 4s po kam problem me numrat by burim_zh
17
by andi.jom
Gevey Sim
Zhbllokim i iphonit 4G nga eBay by besimm
1
by dendi
iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj by Lor1k
5
by dendi
onenlock.com by besimm
1
by dendi
Kush ka problem me contact number ja zgjidhja 100 % e sigurt by rentton
1
by burim_zh
Gevey Sim
Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail by nexhat.arifi
5
by dendi
Unlock iPhone 4 me iOS 6.1.2 me anë të SAM by rexho
2
by dendi
Upgrade Iphone 3GS 5.1 by avdylgashi
1
by besimm
Si të zhbllokoj iPhone me iOS 6.1 me anë të programit SAM? by Why.Always.Me
1
by dendi
iPhone 3gs iOS 5.0.1 baseband 05.16.05 a behet unlock? by kiki
7
by dendi
Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00 by kiki
10
by kiki
unlock iPhone 4 nga Suedia by peyoni
1
by dendi
Unlock iOS 6.1 me anë të SAM by klevilucky
2
by klevilucky
iphone 4s by kiki
1
by dendi
Ndihmë per iPhone 4 me Gevey ! by peyoni
4
by peyoni
Si të bëj Unlock iphone 3gs me iOS 6.1? by desa
1
by dendi
123