Unlock

Diskutime rreth metodave dhe problemeve të ndryshme për zhbllokimin e iPhone
12
Sub-Forums & Topics (69)
Replies Last Post Views
Pinned sub-forum
Gevey Sim (12 topics)
55
by Paranormal Attack
购买加拿大文凭/加拿大高仿毕业证|UWO学位证书|Q/微diploma899/西安大略大学毕业证成绩单/留信网认证University of Western Ontario diploma by euxxnifh
0
by euxxnifh
留学挂科美国密苏里大学哥伦比亚分校毕业证成绩单Q微770882133留学挂科理密苏里大学哥伦比亚分校毕业证成绩单学历认证使馆认证学历学位认证回国人员证明雅思 University of Missouri Columbia by laosiklx015
0
by laosiklx015
iPhone 4s me Sprint USA sim-locked ios9.2 by startx
0
by startx
Si me ja hjek icluden nje telefonit te ardhur nga amerika by rafetmaxhuni
0
by rafetmaxhuni
Si të zhbllokoj një iPhone 4 që të punojë me kartat e Kososvës? by peyoni
1
by dendi
iPhone 4s nuk ma lexon sim kartelen by Armend
3
by dendi
iPhone 4s Bad ESN i bllokuar me Verizon by Edi
1
by dendi
iPhone 4 i zhbllokuar me Sam. jailbreak IOS 7.04 by Don
2
by Don
A bëhet full unlock ky iPhone? by alizeqiri
1
by Paranormal Attack
kam harruar kodin e iphone 4 si ta zhbllokoj by zvisi
1
by dendi
iPhone me chip më është bllokuar pas update në iOS 6 by Xhulio
2
by Nikolin
Unlock iPhone 4 me anë të IMEI by rexho
3
by albani
Zhbllokimi me ane te IMEI by gerikolgega
2
by albani
Factory unlock by imei, ku mund ta shoh se me çfarë kompanie është i bllokuar iPhone by juliano28
2
by albani
Kontrata e iPhone 4 by kiki
16
by albani
Punon Sam me ios 7 beta?? by Don
1
by dendi
iPhone në black list by ermir
4
by arajka
A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone? by gerikolgega
5
by dendi
Si mund të zhbllokoj iPhone 4s me iOS 6.0.1 dhe bb 04.12.02 ? by ermir
1
by dendi
Zhbllokim i iphonit 4G nga eBay by besimm
1
by dendi
iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj by Lor1k
5
by dendi
onenlock.com by besimm
1
by dendi
Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail by nexhat.arifi
5
by dendi
Unlock iPhone 4 me iOS 6.1.2 me anë të SAM by rexho
2
by dendi
Upgrade Iphone 3GS 5.1 by avdylgashi
1
by besimm
Si të zhbllokoj iPhone me iOS 6.1 me anë të programit SAM? by Why.Always.Me
1
by dendi
iPhone 3gs iOS 5.0.1 baseband 05.16.05 a behet unlock? by kiki
7
by dendi
Unlock iOS 6.0.1 baseband 06.15.00 by kiki
10
by kiki
unlock iPhone 4 nga Suedia by peyoni
1
by dendi
Unlock iOS 6.1 me anë të SAM by klevilucky
2
by klevilucky
iphone 4s by kiki
1
by dendi
Ndihmë per iPhone 4 me Gevey ! by peyoni
4
by peyoni
Si të bëj Unlock iphone 3gs me iOS 6.1? by desa
1
by dendi
iPhone 4 iOS 6.0 ultrasn0w !!! by mili_evasi0n
1
by dendi
12