Unlock AT&T

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Unlock AT&T

metig
Pershendetje! Kam nje iphone 4 dhe eshte i bllokuar me at&t dhe mka skadu kontrata e pash ne webin e juaj se at&t ka bere qe te besh unlock pa paguar desha te di se si muj me bo full unlock?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Unlock AT&T

Lor1k
Kontakto Faqen At&t.com dhe kerko unlock,se pari duhet te Regjistrohesh.