Tung kam nje Iphone 5 te ardhur nga AUSTRIA

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Tung kam nje Iphone 5 te ardhur nga AUSTRIA

adresa12
Kam nje Iphone 5 te ardhur nga austria ,,, dhe  ka pasur nje numer te nje austriaku , Tani mka ardhur dhe nuk ka ndonje password e kam bere reset por tani nuk e di a mundet ai te lajmroj ate qe i eshte humbur dhe policia te me gjejn jam nga KOSOVA dhe mendoj se ktu ne KOSOV nuk ka GPRS-GPS por kam frik se mundet te me sjell ndonje problem se mua me ka ardhur ashtut si dhurat. Si  ta bej jailbreak me punu me Z-mobile ose IPKO a eksiston ndonje mundsi  ... ! Nese me ndihmoni jau di per faleminder .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Tung kam nje Iphone 5 te ardhur nga AUSTRIA

dendi
Administrator
iPhone ta bllokojnë vetëm nëse është i denoncuar, përndryshe jo. Gjithsesi për ta zhbllokuar iPhone 5 duhet patjetër karta origjinale Austriake dhe nuk e zhbllokon dot me operatorët kosovarë, duhet të bësh unlock gjithmonë nëse bëhet për kompaninë Austriake me të cilin është i bllokuar!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Tung kam nje Iphone 5 te ardhur nga AUSTRIA

adresa12
Por shoku tani un e futa nje numer te IPKO's dhe ate pa asnje problem ma pranoi po mundem te bej thirrje te gjitha po mundem ti bej ... por a ka ndonje problem sepse ai edhe i vjedhur me duket por LOKACIONIN ja kam bere DISABLE  e kam bere RESET te gjithin tani a ka ndonje mundsi te me pergjojn me GPRS  e kam marren qe 2 jave dhe nuk po kam asnje problem ... Besoj se dot me takoj me ka ardhur nga AUSTRIA e pranonte edhe KARTEN e Z-MOBILE ... besoj se do bej pun a ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Tung kam nje Iphone 5 te ardhur nga AUSTRIA

dendi
Administrator
Po nëse nuk është i denoncuar nuk ta bllokojnë, nëse është atëherë e bllokojnë edhe po të ç'aktivizosh lokalizimin, nuk ndryshon gjë!