The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

Furkan
Iphone 3gs e Pata Ne 5.1.1 Dhe e  Bera Update Ne ios6 Krejt Ne  Regull  Para Se me  Ber Update  Njeher e bera  Save SHSh Nga TinyUmbrella.. Tash  Dua  Ta Rikthej Perseri Ne 5.1.1 iphone  Por Nuk Ma Ben Restore Itunes  Me  del Nje Icon Ku Poshkruan The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)Ju Lutem Me Tregoni Se QKa Tibaj
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

Furkan
ebera Krejt  Qysh Treguat Ne Postimin  TAsh  Kur  SHkoj Ta  Bej Restore  Iphone  Prap Me Nxjer Nje error tjeter Re: The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (21)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

Furkan
Nuk E Mundur Me Kthy Ne  5.1.1 iphone Sedi Pse  Tash ma Qet  Ni Tjetre  error The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (1602)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

dendi
Administrator
Ke me siguri problem me iTunes se shume erro po te jep! Fshije krejtesisht programin nga kompjuteri dhe çdo informacion ose file te progrmit qe mund te kete ngelur ne kompjuter dhe pastaj instalo dhe njehere versionin e fundit te iTunes. Ose provoje ti besh restore nga nje kompjuter tjeter.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

Furkan
Stafi iiphonealbania Ju Flm Shum  Per  Ndihmen Qe NaIjepni Dhe Postimet Qe I postoni Vetem Per  Me Na Ndihmuar Neve Postimin  E  Fundit Qe E  Keni Vendosur Per Downgrade te  ios 6 ne 5.1.1 .Para Se Me  Postu Ket Postim Kisha  Shum Probleme Nuk Mundsha Me  Bo Downgard Ne 5.1.1 Kuta Di shum erorre  MuShfaqshin DHe  FAl Postimit  Te  Funit  Qe  Bet Une  Tash Sa  Berea Downgrad  Iphonit  Ne 5.1.1  Pa Probleme Dhe Pa Errore Edhe Ni Her Ju Faliminderoj Nga  Zemra Stafi   Jeni Shum Te  Mrekullushem Dhe Gjith her i Lexoj Postimet Qe  Ibeni Vetem Vazhdoni ..............................http://www.iphonealbania.net/2012/09/si-te-beni-downgrade-nga-ios-6-ne-ios.html.......
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: The iphone Could not be restored.an unknown error occurred (3194)

dendi
Administrator
Më bëhet shumë qefi që ke arritur ta rregullosh.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error 3194

bekim008
In reply to this post by Furkan
Pershendetje te gjithve kam nje pytje per dike e thjesht mirpo per mua shum e nderlikuar si te veproj ne rast se dua te bej update iphonin permes itunes nga 5.1.1 ne 6.1.2 iphone eshte full unlock dhe eshte jailbreak me evasion.
tani provova me itunes mbajta tastin shift +update zgjodha ios-in 6.1.2 mu shfaq errori 3194 ka mundesi dikush te me jap leksione si te vazhdoj tutje

faleminderit er mirekuptim