Te instaloj iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1?

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Te instaloj iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1?

elti1995
Pershendetje!
Doja mendimin tuaj nqs t'i bej update iPhone 4 ne iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1 (aktualisht kam iOS 5.1.1). A eshte e vertet qe per iOS 7.1 apple do ndaloje jailbreak-un? Nese po, dhe un instaloj ios 7.0.4, do kem probleme me iPhone-in apo jo?? Sepse kam lexuar qe iOS 7.x.x krijon shume probleme ne iPhone 4 dhe qe iOS 7.1 do kete shume permiresime per iPhone 4.

Ju faleminderit. :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Te instaloj iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1?

dendi
Administrator
iOS 7.0.4 nuk shkakton asnjë problem, jailbreak ndoshta po, por kjo varet nga pajisja. Unë të këshilloj të instalosh iOS 7.0.4 pasi për iOS 7.1 mund edhe të bllokohet jailbreak, këtë nuk e dimë me siguri.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Te instaloj iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1?

elti1995
E vleresoj shume mendimin tuaj. Shume faleminderit. :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Te instaloj iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1?

elti1995
In reply to this post by dendi
Mund tju bej edhe nje pyetje?

E instalova iOS 7.0.4 dhe deri tani kam verejtur 2 probleme:
1-aplikacioni maps nuk punon (nk hapen hartat)
2-kur shkarkoj nje aplikacion me nxjerr vazhdimisht nje mesazh qe thote: unable to download "emri i aplikacionit" dhe jep dy opsione per te zgjedhur, done dhe retry. pasi i bej retry disa here, aplikacioni instalohet me sukses. po pse e nxjerr ate tabelen vazhdimisht?

Ju faleminderit. :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Te instaloj iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1?

dendi
Administrator
Mundohu të instalosh një version të pastër të iOS 7.0.4. Bëji restore iPhone-it me iTunes dhe nuk do të japë probleme.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Te instaloj iOS 7.0.4 apo te pres per iOS 7.1?

elti1995
7.0.4 e instalova pasi i bera restore celularit. Keni ndonje mendim tjeter se cfare mund te bej? Gjithsesi shume faleminderit.

P.S. Gezuar vitin e ri 2014!! Suksese kudo. :)