Task manager per iphone 3g

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Task manager per iphone 3g

agondaku
ekziston ndonje menyr per te patur task manager ne 3g sikurse ne iphone 4 . dmth programet te mos mbyllen me butonin home por te mbesin ne task manager. dhe kur shtypim butonin home dy her te na paraqitet multitaski ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Task manager per iphone 3g

dendi
Administrator
Po mund ti besh jailbreak dhe te shkarkosh SBSettings nga Cydia qe ben nje funksion te ngjashem, dhe mund te hyje shume ne pune!