Si të zhbllokoj iPhone me iOS 6.1 me anë të programit SAM?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të zhbllokoj iPhone me iOS 6.1 me anë të programit SAM?

Why.Always.Me
This post was updated on .
Pershendetje kam 1 iphone 4 du me e zhblloku ne ios 6 se tash e kam ne ios 5.1.1 dhe e kam zhblloku me SAM.Po nuk e di a mundem me e bo ??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të zhbllokoj iPhone me iOS 6.1 me anë të programit SAM?

dendi
Administrator
Po, mund ta bësh. Kjo është guida: http://www.iphonealbania.net/2013/02/unlock-ios-61-me-ane-te-sam-duke.html
Nëse të duket shumë e vështirë, të sugjeroj të presësh lëshimin e versionit të ri të Redsn0w