Si te trasferoj Video nga kopjuteri ne iphone?

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si te trasferoj Video nga kopjuteri ne iphone?

luljani
This post was updated on .
Si mund te kaloj video nga kompjuteri ne iphone?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Video nga kopjuteri ne iphone

dendi
Administrator
Me iTunes eshte shume e thjeshte, ne te njejten menyre siç kalon muziken mund te kalosh edhe video. Hap iTunes edhe me pas Film edhe aty shton videon qe deshiron dhe me pas e sinkronizon me iPhone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Video nga kopjuteri ne iphone

luljani
po si shtohet nje video tek movies nuk e di
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Video nga kopjuteri ne iphone

the_lizard_king
Administrator
nuk i sheh sepse duhet ti konvertosh ne formatin *.mp4
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Video nga kopjuteri ne iphone

dendi
Administrator
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Video nga kopjuteri ne iphone

ani
ky prgram ehste vetem per filma apo dhe video me kenge?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Video nga kopjuteri ne iphone

the_lizard_king
Administrator
për të gjitha, nuk ka rendesi nese eshte film, video apo kenge. konvertoje në mp4 dhe fute ne itunes e me pas sinkronizoje me iPhone