Si të rekuperoj kontaktet në iPhone 2G?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të rekuperoj kontaktet në iPhone 2G?

Furkan
This post was updated on .
Kam Nje Shok Icili ka Nje  Iphone 2 Dhe Ka  Lidhur me  itunes Qe Ti Bart Numrat Ne  Google Contact  Neper Mjet Itunes  Qe  Tiket  Ne  Androit  Tel Por  Problemi  eshte Qe  Ika Fshir  Te Gjitha Numrat Ne Iphone Sedi QaIka Ber Tani  Nuk Ka  Asni Numer Ne Ipone  Ibejm Backup Contactve Por Nuk Ka  Si ka Rujt  Askun ...Aka  Naj Zgjithje  tjeter Qe Me I rykthy  Kto Contakte Se Ka  Plot Per Mi 400 Numra :(
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 2

dendi
Administrator
Vetem nëse i ka ruajtur në iTunes ose në kartën Sim përndryshe nuk rekuperohen!