Si të rekuperoj fotot nga një backup i vjetër?

classic Classic list List threaded Threaded
24 messages Options
12
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të rekuperoj fotot nga një backup i vjetër?

Nikolin
This post was updated on .
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje.

dendi
Administrator
1. Duhet të rekuperosh file-t backup që të intereson. Nëse e ke bërë ndonjëherë backup me iTunes në kompjuter, atëherë mund ta gjeni atë në këtë mënyrë:

Mac:
<emri përdouresit>/Library/Application Support/MobileSync/Backup/

Windows XP:
\Document and Settings\<emri përdoruesit>\Dati applicazioni\Apple Computer\MobileSync\Backup\


Windows Vista/Windows 7:
\Users\<emri përdoruesit>\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

Tani që e ke rekuperuar file-in e backup mun të kalosh tek hapi i dytë.

2 . Duhet të vendosni file-in backup në kartelën (folder) e përdorur në default në iTunes, dmth emri i përdoruesit/Library/Application Support/MobileSync/Backup/

3 . Tani duhe të hapësh progrmin iPhone/iPod Touch Backup Extractor, kliko në Read Backups, dhe në dritaren që do të hapet zgjedh bakup nga ku do të marrësh të dhënat.

iPhone_Backup_Extractor.app.zip
hiddenfiles2.0.zip
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje.

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje.

dendi
Administrator
Shiko, mqs ke Windows, mund ta provosh me kete program: e shkarkon nga ketu falas http://www.iphonebackupextractor.com/ nuk duhe te kete nevoj per instalim dhe pasi ta hapesh kliko “Read Backups” dhe do te shfaqen backup-et qe ke te ruajtura ne kompjuter.Duke i bere “Extract” mund te rekuperosh filet qe deshiron, edhe fotot dhe pastaj duke i sistemuar ato tek kartelat e sistemit mund ti kalosh perseri ne iPhone, po te duash.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të rekuperoj fotot nga një backup i vjetër?

Nikolin
In reply to this post by Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të rekuperoj fotot nga një backup i vjetër?

dendi
Administrator
Shiko provoje njehere me kete keygenerator qe te jep kode serial nese arrin ta besh si origjinalIphone_Backup_Extractor_3_0_keygen.zip, ose perndryshe duhet te kerkosh nje version te crackuar ne internet ose ndonje program te ngashem qe e ben falas
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të rekuperoj fotot nga një backup i vjetër?

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të rekuperoj fotot nga një backup i vjetër?

dendi
Administrator
Si rregull Backup Extrctor i gjen fotot qe ke ruajtur ne backup, por ndoshta ke bere vetem ato foto backpu prandaj. Provoje te nxjerresh fotot 1 nga 1 dhe te besh kerki me shpesh.

Ose provoje njehere me kete menyre Hap iTunes > Modifica > Preferenze > Dispositivi dhe shiko te gjitha backup-et qe ke shpetuar, ne krah ke daten pastaj lidh iPhone-in dhe shtyp butonin e djathte te mousit aty ku thote iPhone i ... filanit dhe beji restore te backup qe ke zgjedhur ti.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

dendi
Administrator
Thjeshte i klikon aplikacionit WhatsApp siper ose e teheq brenda ne iTunes tek Apps dhe me pas i ben thjeshte sinkronizim, por me kete menyre duhet ti instalosh te gjitha nga kompjuteri se pastaj ti fshin ato qe shkarkon nga telefoni, une te keshilloj me mire ta shkarkosh me Installous dhe ta instalosh nga iPhone.

Per iOS 6, eshte nje version beta keshtu qe sugjerohet ta mbajne vetem zhvilluesit dhe jo perdoruesit e thjeshte!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

dendi
Administrator
Jo nuk ka lidhje me iTunes, Cydia eshte nje Store alternative dhe nuk eshte ilegal keshtu qe nuk mund te bllokoje asgje qe instalon nga aty!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

dendi
Administrator
Shto kete repo ne Cydia: "http://cydia.hackulo.us" dhe pastaj kerko per Installous dhe instaloje, hap programin dhe kerko per WhatsApp shkarkoje dhe instaloje, eshte shume e thjeshte.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

dendi
Administrator
Shiko se ke ndonje program qe nuk eshte komaptibel te instaluar ne Cydia ose ndonje repo qe krijon konflikt.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

Nikolin
This post was updated on .
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

dendi
Administrator
Shiko jo çdo program qe instalon nga Cydia shton nje ikone ne Home, disa mund ti gjesh thjesht tek settings. Nese ke ndonje kerekese per ndonje program te veòante ne Cydia, te ftojme te hapesh nje teme tjeter ne forum dhe ta shpejgosh ne menyre me specifike se çfare kerkon.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Install programes

dendi
Administrator
Provo DataMonitor nga Cydia dhe hap nje teme tjeter kur kerkon diçka ndryshe
12