Si të rekuperoj fotot nga iPhone pa backup në iTunes?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të rekuperoj fotot nga iPhone pa backup në iTunes?

theshqiprons
This post was updated on .
Kam nje iphone4s!
- Problemi eshte se me kan humbur ca foto, dhe deshiroj ti kthej nga iPhone, por problemi tjeter eshte se nuk i kam bere backup ne iTunes!
- Ka mundesi ndonje metod ti kthej ato foto, apo nuk mund te behet nje gje e tille :(

Kerkoj sa me shpejt nje pergjegje..
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihme per iPhone4s

dendi
Administrator
Mund të përdorësh një program për recovery, njëlloj si për kompjuterin edhe për iPhone ka programe që rekuperojnë të dhënat, si për shembull Wondershare http://www.iphonealbania.net/2012/08/wondershare-drfone-i-pari-program-per.html   por ka edhe programe të tjerë të ngjashëm.