Si të kaloj një file ipa në iPhone?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të kaloj një file ipa në iPhone?

Arber
Pershendetje,

si mund te transferoj nje ipa file tek iphone dhe si ta instaloj ate file, kam ios 6.1 cilin app sync duet ta instaloj nga cydia, dhe cila eshte repo me e besueshme per ta instaluar ne Cydia ?

A.Y
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të kaloj një file ipa në iPhone?

dendi
Administrator
Filet .ipa nëse i ke në kompjuter, mund t'i instalosh edhe thjeshtë me iTunes, i kalon aty dhe më pas i sinkronizon siç bën për muzikë.

AppSync duhet të instalosh versionin që përshtatet me iOS, për shembul AppSync 6+ për iOS 6.x

Si repo të sugjeroj partnerin tonë Hackyouriphone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të kaloj një file ipa në iPhone?

Arber
Faleminderit, rrespekt :)
A.Y