Si te kaloj ne Ios 5.0.1 ne Iphone 3Gs?

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si te kaloj ne Ios 5.0.1 ne Iphone 3Gs?

Manoelli
Si mund te kaloj ne ios 5.0.1 ne iphone 3gs Baseband 06.15.00 dmth pa humbur Basebandin? Kerkoj nga ju Komplet proceduren ;0

Pres pergjigje :D
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si te kaloj ne Ios 5.0.1 ne Iphone 3Gs?

dendi
Administrator
Mund te ndjekesh me kujdes kete guide dhe nuk do te kesh probleme
http://www.iphonealbania.net/2012/01/perditesoje-ios-501-duke-ruajtur.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si te kaloj ne Ios 5.0.1 ne Iphone 3Gs?

Manoelli
haver une e  kam unlock jo me gevey. E kam baseband 06.15.00 Spo du me humb Unlockin me kalu ne ios 5.0.1..
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si te kaloj ne Ios 5.0.1 ne Iphone 3Gs?

dendi
Administrator
Baseband 06.15.00 eshte i zhbllokueshem me Ultrasn0w edhe per iOS 5.0.1
http://www.iphonealbania.net/2011/12/ultrasn0w-125-i-disponueshem-ne-cydia.html