Si të instaloj ios 6.1.2 nga iOS 5.0.1 në iPhone 4S?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të instaloj ios 6.1.2 nga iOS 5.0.1 në iPhone 4S?

silva
This post was updated on .
kam nje iphone qe ka akoma sistemin 5.01 (iphone 4s) dhe kam shkarkuar per instalim ios 6.1.3, por si t'ja instaloj kete sistem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të instaloj ios 6.1.2 nga iOS 5.0.1 në iPhone 4S?

dendi
Administrator
Nuk është e mundur një gjë e tillë. Mund të instalosh vetëm versionin e fundit, që është iOS 6.1.3 dhe nuk kthehesh dot tek iOS 6.1.2 pasi për iPhone 4S nuk është i mundur downgrade!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të instaloj ios 6.1.2 nga iOS 5.0.1 në iPhone 4S?

silva
Ok atehere, sh flm per pergjigjen