Si të instaloj aplikacionin Facebook në iPhone 3G me iOS 4.1?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të instaloj aplikacionin Facebook në iPhone 3G me iOS 4.1?

nesti22
This post was updated on .
pershendetje, kam iphon 3g (jailbroken, ipad baseband 06.15.00 ) os 4.1 dhe doja te dija si mund te instaloj app facebook pasi provoj te instaloj fb dhe nuk suportohet. gjithashtu nuk mund ta perdor as tek safari sepse mbyllet faqa fb sapo e hap.
faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphon 3g

dendi
Administrator