Si të importoj kontaktet nga iPhone në Samsung

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të importoj kontaktet nga iPhone në Samsung

Idet
This post was updated on .
Pershendetje! Do nderroj iphone me samsung dhe dua contaktet ti kaloj nga iphone ne samsung! Si mund ta realizoj kete gje ju flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të importoj kontaktet nga iPhone në Samsung

dendi
Administrator
Bëje me iTunes duke përdorur google contact