Si te fshij nje kenge nga iPhone?

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si te fshij nje kenge nga iPhone?

Bledi
This post was updated on .
Istalova nje kenge nga itunes tani ne iphone kete kenge e kam te iPod dua ta fshije por nuk di se ku fshihet
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes

dendi
Administrator
Fshije nga iTunes edhe kur te sinkronizosh muziken nuk do ta kesh me ne iphone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes

Bledi
Kete muzik e futa pa fish tani qe ta heq me duhet fishi ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes

dendi
Administrator
Nese ke iOS 5 e ben edhe me wifi, perndryshe po te duhet fisha
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si te fshij nje kenge nga iPhone?

BlerOnY's
In reply to this post by Bledi
Hmm nuk po jam i sigurt tani nese e ke versionin 6.0 por besoj qe edhe ne te vjetrit do te jet shko ne Iphone/ipod/Ipad Music ose si do te qe kan Ipod dhe shko te folderi qe e ke muziken dhe bej edit dhe - Delete .