Si të dalloj një iPhone 5 kinez?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të dalloj një iPhone 5 kinez?

nesti22
This post was updated on .
pershendetje,

Ka ndonje menyre si te gjem nese iphone 5 esht falco * kinez apo *clone, ne internet kam par vidjo te ndryshme dhe jan disa iphon 5 kinez qe jan thuajse identik, ka ndonje menyre si mund ti dallojm, psh me ane te imeit, a esht e mundur kjo gje.qe te kuptosh esht kinez apo jo.

Faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 5 clone

dendi
Administrator
Normalisht po ta keshë në dorë të ndezur e kupton menjëherë nëse është kinez. Gjithsesi iPhone kinez nuk ka kodin IMEI të një iPhone.