Si te besh Jailbreak hap pas hapi per iphone4s dhe iPad2 ne Windows per iOS 5.0.1

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
JoL
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si te besh Jailbreak hap pas hapi per iphone4s dhe iPad2 ne Windows per iOS 5.0.1

JoL
This post was updated on .
*Eshte e keshillueshme qe perpara cdo veprimi ti beni nje backup ne itunes  iPad/iPhone*

Ne fillim shkarkoni programin ktu :

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/cinject_0.4.3.zip?attredirects=0&d=1

Per te eliminuar komandat e gjata ne DOS  keshilloj qe ta ekstraktoni direkte ne C:


Pastaj kliko Start - Run


Dhe shkruaj CMD ne dritaren qe hapet dhe jepi OKDhe do te hapet programi DOS si me poshteAty do shkruani komanden:  "   cd ..   "    dhe pastaj EnterDo e perserisni kete komande disa here derisa te ngelet vetem shkronja C:\> si ne figurePastaj jep komanden  "   cd cinject_0.4.3  "  ( nuk keni pse e shkruani komanden me patjeter por mund ta beni dhe copy  , kuptohet pa apostrofat,  dhe pastaj ta beni paste ne CDM (Dos)  Pas kesaj jepi komanden "     cinject.exe -i payloads/jailbreak.mobileconfig   "  Ne iPhone/iPad do te dali kjo pamjeJepi install, dhe kur te kerkoje per password jepi next pa pasur nevoj per Password. Ne fund jepi Done.

Pas kesaj jepi komanden  "  cinject.exe -j payloads   "   dhe prisni dersia te mbaroje puneDuhet te dali dicka e tille :Fut komanden     cinject.exe -w  e nderkohe qe kjo komanda ekzekutohet ne ekran ju shkoni ne iPhone/iPad te:

Settings > General > Network > VPN   dhe bejeni ON    - VPN   . pas pak iphone do te thot Error dhe do te ristartoje. kur te ndizet do jet i Jailbreak dhe me cydian :D