Si të bëj restore kur iTunes nuk e njeh iPhone?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si të bëj restore kur iTunes nuk e njeh iPhone?

Doni
This post was updated on .
A ka ndonje metode me bo restore iPhone pa iTunes, pasi iTunes nuk e njef iPhone kurse programet e tjera si iTools, iFunBox etj e njohin, e kam pasur firmware version 5.1.1 dhe iTunes e njifte, kur e rrita ne 6.1, tashme nuk e njef pra, e fus iPhone dhe aty shkruan, "No device detected".
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si të bëj restore kur iTunes nuk e njeh iPhone?

dendi
Administrator
Mund ta provosh ta vendosësh në Recovery Mode ose DFU Mode, ashtu do ta njohë iTunes dhe mund të bësh Restore. Lexo këtë artikull nëse nuk di si ta vendosësh në DFU ose Recovery: http://www.iphonealbania.net/2012/06/jeni-nje-perdorues-i-ri-iphone-ja-disa.html