Si te aktivizoj Facetime dhe iMessage?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
olt
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si te aktivizoj Facetime dhe iMessage?

olt
This post was updated on .
Si mund te aktivizoj Facetime dhe iMesage ne iphone 4 me cip??flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: hi

dendi
Administrator
Eshte me pagese aktivizimi, pagun rreth 0,30€ nese je jashte ndersa ne Shqiperi nuk e di si funksionon duhet te pyesesh ato te kompanise AMC ose Eagle qe ofrojne iPhone

Gjithsesi paguan diçka te vogel si 60 cent per te dyja bashke, vetem heren e pare qe e aktivizon pastaj nuk ke nevoje me.
JoL
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: hi

JoL
Mjafton te fusesh account-in e itunes,  ne imessage dhe facetime. user dhe pass. pjesa tjeter behet vet.  Iphoni i dergon apple automatikisht nje sms, dhe per kete duhet te kesh lek ne celular. besoj duhet te kushtoj rregh 500 lek te vjetra, varet nga operatori sa i ka sms-t me ameriken.