Si ta ndrroj versionin prej 4.2.1 ne version 6.1.2

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si ta ndrroj versionin prej 4.2.1 ne version 6.1.2

rmaxhuni
A kishit pas mundesi me hollsisht mem tregu si ndrrohet versioni i keti Iphone 4 eshte
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si ta ndrroj versionin prej 4.2.1 ne version 6.1.2

dendi
Administrator
Tani nuk e bën më dot pasi ka dalë iOS 7 dhe të instalohet automatikisht versioni më i fundit i iOS