Si ta kuptoj nëse iOS 7 mund të instalohet pa e bllokuar iPhone?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si ta kuptoj nëse iOS 7 mund të instalohet pa e bllokuar iPhone?

tonimiloano
This post was updated on .
e si ta kuptoj une a e merr Iphone IOs 7 pa u bllokuar se nuk e kam idene....i imi eshte Iphone 4 dhe ka akoma versionin 6.1 ..... dua ti bej update
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: pershendetje IOS7

tonimiloano
ah se harrova....iphone punon me te gjitha kartat shqiptare
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si ta kuptoj nëse iOS 7 mund të instalohet pa e bllokuar iPhone?

dendi
Administrator
In reply to this post by tonimiloano
Mjafton ta kontrollosh tek vendi ku vendoset karta SIM, nëse është pa chip (dmth pa Gevey Sim), pra si një iPhone normal. Atëherë mund ta instalosh iOS 7 pa frikë, sepse nuk do të bllokohet.