Si t'ia bëj të ruaj çertifikatat SHSH në iPhone me SAM?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si t'ia bëj të ruaj çertifikatat SHSH në iPhone me SAM?

klevilucky
This post was updated on .
Prsh, mund te me thoni une nuk e kam instaluar ios 6.1 sepse e kam zhbllokuar tel me SAM,dhe sapo lexova ate krimin per te ruajtur shsh dhe aty shkruhej qe ti bejme sa me pare se mund ti bllokoje Apple dhe une nuk mund ta instaloj ios se nuk e di a do punoj tel kur te dali jailbreak me SAM,a ka ndonje gje po te pres dhe ndonje dite tjeter?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone albania

dendi
Administrator
Nëse ke iOS 5 dhe ke të instaluar Cydia, mund të kontrollosh aty pasi i ruan edhe automatikisht Cydia.