Si mund te zhbllokoj nje iPhone 4 s

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si mund te zhbllokoj nje iPhone 4 s

saimir.dafku
Pershendetje.kam nje iPhone 4s .punon me karte shqiptare por eshte ne celes (unlock)dhe me thot qe te provoj per ta hapur mbas 22000000 minutash.ju lutem me ktheni nji pergjigje.faleminderi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund te zhbllokoj nje iPhone 4 s

dendi
Administrator
Provo ta lidhësh me iTunes dhe ti bësh restore.