Si mund të kthej iPhone 3GS nga iOS 6.1.3 në 6.1.2?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si mund të kthej iPhone 3GS nga iOS 6.1.3 në 6.1.2?

juliano28
This post was updated on .
Pershendetje!
Si mund ta kthej iphone 3gs 6.1.3 ne version 6.1.2 sepse gabimisht instalova versionin e fundit dhe me eshte bere sim lock ose a mund te kete ndonje mundesi se si ta zhbllokoj kete versionin e fundit 6.1.3 ??
Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: IOS 6.1.3

dendi
Administrator
Për momenti nuk e bën dot sepse akoma nuk ka dalur asnjë program që bën downgrade të iOS 6.1.3.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund të kthej iPhone 3GS nga iOS 6.1.3 në 6.1.2?

desa
In reply to this post by juliano28
munesh duke perdorur ifaith v1.5.6 e kthen ne 6.1 ose ne ios 5