Si mund te instaloj ios 5.1.1 ne iphone 4 qe kam aktualisht me ios 5.0.1 ??

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si mund te instaloj ios 5.1.1 ne iphone 4 qe kam aktualisht me ios 5.0.1 ??

edison neza
pershendetje. doja te me tregonit ndonje guide se si te instaloj 5.1.1 nga 5.0.1 me ate te SHSH qe kam te ruajtura me ane te Tinymbrella. shpresoj te me ndihmoni. klb
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund te instaloj ios 5.1.1 ne iphone 4 qe kam aktualisht me ios 5.0.1 ??

dendi
Administrator
Duhet të kesh të ruajtura patjetër SHSH-të e iOS 5.1.1 pasi do të kalosh njëherë në 6.1 dhe më pas në 5.1.1, por duhet të presësh pasi akoma nuk ka një program që bën të mundur downgrade. Pritet të lëshohet gjatë këtyre ditëve.