Si mund të fus nje progeram në Apps Store

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si mund të fus nje progeram në Apps Store

Jaguar XF
Si mund të fus nje progeram në Apps Store

Kam ber nje Program dhe po du me fut ne Apps Store  qe tê marrin të tjeret
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund të fus nje progeram në Apps Store

dendi
Administrator
Duhet të jesh zhvillues (developer). Duhet të kesh një account të tillë që kushton rreth 80€ në vit, më pas t'ia dërgosh Apple aplikacionin që ke krijuar dhe ato brenda dy javësh vendosin ta publikojnë ose jo në App Store!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund të fus nje progeram në Apps Store

Jaguar XF
In reply to this post by Jaguar XF
Si mund te Kem nje akond te till.( ku me hap ket akond )
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund të fus nje progeram në Apps Store

dendi
Administrator
Duhet të regjistrohesh këtu: https://developer.apple.com/ 
Futu tek Member Center