Si mund t'i bëj format iphone 4s?

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si mund t'i bëj format iphone 4s?

ergys1990
This post was updated on .
si mund te bej format  iphonit ??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund t'i bëj format iphone 4s?

dendi
Administrator
Besoj se e ke fjalën për Restore! Ndiq këtë guidën: http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund t'i bëj format iphone 4s?

ergys1990
a ka ndonje menyr tjeter , sepse sjam i regjistruar ne itunes , duhet me u regjistru me credit card aty
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund t'i bëj format iphone 4s?

dendi
Administrator
iTunes nuk kërkon regjistrim, është programi kryesor për të menaxhuar iPhone. Të duhet patjetër!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund t'i bëj format iphone 4s?

ergys1990
e kam itunes ne pc  , e lidh iphonin me pc por nuk e njeh .  ndoshta duhet me regjistrim  ..problemi esht se kam ngaterruar kodin edhe me esht bllokuar , edhe dua ti bej restore
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund t'i bëj format iphone 4s?

dendi
Administrator
Mbaj të shypur butonin Home dhe Power sëbashku dhe duhet të shkojë në recovery mode dhe më pas bëji restore me iTunes
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund t'i bëj format iphone 4s?

ergys1990
o admin nese mund tme ndihmosh , me nxjer kte tabel , itunes could not connect to the iphone  because it is locked with a passcode , you must enter your passcode on the iphone before it can used with itunes ...  provo perseri thot ,por te njejten gje nxjer
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si mund t'i bëj format iphone 4s?

Paranormal Attack
In reply to this post by ergys1990
bej si te tha Dendi,duhet ta futesh iPhonin ne dfu-mode dhe te del te iTunes "Restore"
http://www.iphonealbania.net/2012/02/si-te-vendosni-nje-iphone-ne-dfu-mode.html