Si me dit a kom Iphonin Original

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Si me dit a kom Iphonin Original

denis_d001
Kma nje Iphone 4 dhe du me dit a kam Original qka duhet me bo . Edhe nje pytje e kam Kam Iphonin 4 32 GB krejt mir u kan por prej se em erdhe versioni 6.1.2 me instalu po ka problem me val po del Search ai qe ma ka pru ak thon osht original amo masi po ma bon qeshtu po thom ndosha so original Version 6.1.2 Modem Firmware 04.12.05 Ju FALIMINDERIT NESE M NDIHMONI
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Si me dit a kom Iphonin Original

dendi
Administrator
Nëse nuk të dalin vatët e operatorit tënd, do të thotë që është i bllokuar me ndonjë kompani të huaj.