[SHES] iPhone 5S Gold 16GB – SHEMBULL NJOFTIMI

Posted by dendi dendi
      Options


Shes një iPhone 5S Gold 16GB që e kam blerë përpara 14 muajsh. Është akoma në garanci dhe në gjëndje shumë të mirë, nuk ka asnjë gërvishje pasi e kam mbajtur gjithmonë me qese dhe kover. E shes sëbashku me kutinë dhe të gjithë aksesorët origjinal. Çmimi 230€

Telefoni gjëndet në Elbasan, nuk e dërgoj me postë, vetëm shkëmbim në dorë. Nëse jeni të interesuar më kontaktoni në numrin 06925XXXXX ose në emailin: info@iphonealbania.net. Ermali