Restore iOS 5

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Em
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Restore iOS 5

Em
This post was updated on .
Pershendetje ,
A mundet dikush te me ndihmoj per instalimin e  ios-it ne iphone 4?
Me eshte bllokuar iphon-i mbasi e instalova  h1siri nga cydia dhe me eshte blloku totalisht , shfaqet molla!!!
Provova qe ta bej restore dhe update , shkon deri ne fund dhe nderprehet , kerkon pascod-in te cilin nuk munden ta shtyp ne ekran .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihme

dendi
Administrator
çfare basebandi ke, iphonin  e perdor me chip? Duhet te kishe fshire thjeshte H1Siri dhe kishte funksionuar çdo gje ne rregull!