Pyetje mbi cheet e lojrave me pagese

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Pyetje mbi cheet e lojrave me pagese

Rezart86
Pershendetje
Doja te beja nje pyetje pak diskrete.
Po luaj nje loje por per te bere upgrade e saj me kerkon leke.Para disa kohesh ishte nje tip truku qe behesh duke instaluar 2 programe dhe pastaj ndryshoje DNS e wirelesit.Tashme me ios7 nuk behet me.kush me ndihmon qe te gjej nje truk tjeter..😉
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pyetje mbi cheet e lojrave me pagese

dendi
Administrator
Nuk e di se për cilën lojë e ke fjalën, por me iOS 7 nuk bëhen dot të tilla modifikime, pasi duhet patjetër jailbreak.