Propozim, ide !

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Propozim, ide !

theshqipronsNdoshta nga foto nuk shihet, por me gjitheqef do te prezantoja fjale per fjale cdo detaj te kesaj ideje!
Rrespekt, gjithmone e kam pasur ne mendje kete fjale: "Nje dite, dikush nga informata ime do te perfitoj shume".
Kjo fjali ne thonjeza ka shume kuptim, sidomos dhe lidhur ngusht me uebsajtin iPhoneAlbania.Net
Shume persona qe kan iPhone i kam degjuar qe e perdorin kete uebsajt!
Me kete rast, edhe njehere e shpreh qe: Kerkoj te jem pjese e staffit tuaj.

Pajisjet qe i kam deri tani:

iPhone 5
iPhone 4S (Personal)
iPhone 4S
iPhone 4
iPod Touch 4G
iPod Classic
iPod Nano
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Propozim, ide !

dendi
Administrator
Nuk mund të bëjmë dot një rubrikë të tillë "Tweak në ofertë" pasi zhvilluesit e Cydias nuk bëjnë oferta të tilla.