Problemm :S :S

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problemm :S :S

Aminoz
Me dul nje crash ne iphone edhe shkova ok nuk shkova restart tani e fshina nga cydia  winterboard dhe mu shkim iphoni  tash me del vetem logo e iphonit edhe nuk dhezer veq qashtu ri ??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problemm :S :S

the_lizard_king
Administrator
Provo te mbash shtypur per disa sekona butonin home dhe on/off në të njëjten kohe deri sa te zhduket logo e apple dhe lëshoji pastaj.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problemm :S :S

Aminoz
 Mue me dhezet iphoni po me ri vetem logoja e molles ne ekran nuk dhezet total mem dal homsrcren po ri vetem logo e molles ja kshire ne youtube qeshtu um ri http://www.youtube.com/watch?v=uVO3cF4b1X8&feature=related ska lidhje me jailbreak kam mar nje tweak nga cydia edhe me dul nje crash edhe shkova ok nuk shkova restart tani deshta ta fshih winboard per themes qka asht edhe e bana sbpringboard edhe mu nal edhe tash e kam qet problem sdi pse spo dhezet komplet as me itunes nuk lidhet me bo restore as me redsnow spo bahet remove spo di qysh me ndreq :S
me than se munesh edhe me lidh me itunes me shti ndfu nitunes amo spo funksionon as kjo :S
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problemm :S :S

the_lizard_king
Administrator
Provo atëher të shkarkosh versionin e fundit të redsn0w. fute ne dfu dhe shko tek "Extra" dhe gjej "Just Boot". provoje kshu nje her