Probleme me ikona

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Probleme me ikona

Liberti
Pershendetje Iphone Albania
Faleminderit per ndihmen qe po na ofroni.


Desha te dije pse gjithmon pas qdo respring qe i beje iphonit me dalin keto ikona si te hijezuara.Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me ikona

dendi
Administrator
Po duhet t'i shkarkosh njëherë, ose t'i bësh update pasi nga imazhi duket se kanë ngelur në gjysëm.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me ikona

Liberti
In reply to this post by Liberti
jo nuk kan ngel ne gjysem keto i kam instaluar nje her pastaj i kam fshire por gjithmon me dalin keshtu
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me ikona

dendi
Administrator
Po mbas respring të zhduken apo të ngelen në ekran. Nëse të zhduken nuk është ndonjë problem, por nëse të ngelen provo të kalosh në Safe Mode nga SBSettings dhe më pas ta fikësh dhe rindezësh iPhone.