Probleme me fotot dhe aplikacionet pas instalimit të iOS 6

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Probleme me fotot dhe aplikacionet pas instalimit të iOS 6

vgjorga
This post was updated on .
Pershendetje..!

Mund te me ndihmoje ndonjeri per te sistemuar problemin e fotove qe pas azhornimit me IOS 6 telefoni im 4S shum aplikazione nuk hapen, kurse fotot dalin te turbullta ose sfuokate dhe kur dua ti modifikoj aplikacioni mbyllet menjehere.
Ka ndonje zgjidhje ?? A mund te zgjidhet me riistalimin e IOS6 dhe si mund ta bej ate.?
Faleminderit..!!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fotot

dendi
Administrator
Zgjidhja më e mirë është të ribësh restore (ripristina) me anë të iTunes!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re:

Dibrann
mua shpesh me ndalet zeri as nuk muj me lshu as me ndal pa e shkym e kall iphonin me bo restore a mund te ndreqet ky prob..
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Re:

dendi
Administrator
Nese eshte problem software mund te zgjidher me nje restore. Nese eshte problem hardware atehere kerkon pune. Provoje te pastrosh vendin e kufjeve dhe poshte tek karikimi nese ka pluhur.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Re:

Dibrann
sme ka ndodhur me heret ne 5.1.1 qat nat qe e bana 6.0 menjeher e vrejta  iphone 4s nuk behet downgrade ne 5.1.1 apo
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Re:

dendi
Administrator
Atehere mund te jete problem i iOS. Provoje ti besh downgrade me kete guiden http://www.iphonealbania.net/2012/09/si-te-beni-downgrade-nga-ios-6-ne-ios.html