Probleme me aplikacionin Weather pas jailbreak iOS 6

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Probleme me aplikacionin Weather pas jailbreak iOS 6

blerim
This post was updated on .
Pershendetje,

Desha me ju pyet a mos keni pas problem ndonje me weather, se pasi e kam ba jailbreak iphonin 5 nuk po me bon moti.....


faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me aplikacionin Weather pas jailbreak iOS 6

dendi
Administrator
Është një problem që e kanë shumë, por do të zgjidhet gjatë këtyre ditëve. Mund të lexosh këtë artikull për më shumë: http://www.iphonealbania.net/2013/02/problemet-kryesore-te-evasi0n-dhe.html