Probleme me Update iOS 5.0.1 me ngelet iPhone i fikur

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Probleme me Update iOS 5.0.1 me ngelet iPhone i fikur

jeti-ulqin
This post was updated on .
Pershendetje. kam nje problem isha duke futur iphone 4 ne DFU mode per ta perditsuar ne 5.0.1 duke ruajur baseband dhe sapo e kreva proceduren mu ndal rryma e tani iphoni me ka ngel i fikur nuk mund ta ndez si tja bej a mund te me ndihmoni??? e perdor me gevey sim.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me Update iOS 5.0.1 me ngelet iPhone i fikur

Kenshiro
Them se me nje force restart do te ndizet ... mbaj shtypur sleep button dhe home button deri sa te shfaqet molla