Problem me lidhjen e iPhone në HDMI me televizorin

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem me lidhjen e iPhone në HDMI me televizorin

AdmiraL
This post was updated on .
Kam kërkua shumë në këtë faqe por nuk po gjej akoma një temë që më ndihmon pak a shumë për problemin që po më shfaqet gjat instalimit të Jeilbreak në telefonin tim!

Unë shkova si pas udhëzimeve që kërkova në internet për telefonin tim Iphone 4 me iSO 6.0.1 ( 10A523) .

Download-va këtë iPhone3,1_6.0.1_10A523_Restore dhe provova ta bëj përmes redsnow 0.9.15b2 por nuk po e njef këtë program!

Pastaj e provova dhe prej redsnow 0.9.15b3 por më del i njejti error.

Unsupported IPSW.

That IPSW is not  supported by this version of redsnow.

Nuk e kuptoj ca versioni kërkon tjetër kjo? Në youtube në një video i jep gjitha ashtu sic unë kam veprue.


Përshëndetje.

p.s jamë shumë fillestar me iphone dhe këto gjëra po besoj që veproj ashtu sic ju keni shkru në faqe dhe në youtube.Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me jailbreak.

AdmiraL
Arsyea pse dua me instalu këtë është se..

Kam ble një kabel me HDMI dhe dua që ta lidh me TV Iphonin! Zëri i TV Online që e lidhi me IPhone me del në TV por nuk më del fotografija!

A ka ndoshta ndonjë mënyr tjetër që me ba dicka që mos me instalu gjëra tjera po me mujt me editu disi!

Përshëndetje.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me jailbreak.

dendi
Administrator
Të duhet një adaptor HDMI për ta lidhur me televizorin. E ke një të tillë?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me jailbreak.

AdmiraL
Po e kam blere një të till dhe mua në TV ma jep vetëm zërin por jo fotografin(pamjen cka unë dua me pa nga iphone në TV)

Psh.! Fotografit , Video-t ca i kam ba me Iphone mund ti shof në TV, po kur dua me pa TV Shqip apo Futboll zërin e atij kanali e ndëgjoj por jo dhe fotografin!

E kjo është arsyea pse unë po kërkoj që me e editu dhe me e ba TV OUT yes.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me jailbreak.

dendi
Administrator
Më thuaj emrin e adaptorit që përdor? Je i sigurtë që problemin nuk ka aplikacioni me të cilin ti dëshiron të shikosh kanalet shqip nga iPhone? Me videot e youtube e jep këtë problem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Probleme me jailbreak.

AdmiraL
Digital AV Adapter.  është Adapter nga Apple e kam bler për 39 euro.

E vetmja gjë që më nxjerr në TV dhe mund ta shof  jan Video-t dhe Fotot qe i kam ba unë vet!

Kurse programi nuk e di nuk mund ti ket fajet..   E kam TV ALB dhe SignalCast (me pare e kam ble)


Jo as Video-t nga Youtube nuk mi nxjerr në TV!  ... Zërin e ndëgjoj të muzikës nga Youtube por jo fotografin.
SJ7
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me lidhjen e iPhone në HDMI me televizorin

SJ7
In reply to this post by AdmiraL
Ne vend te 6.0.1 shkarko 6.0 dhe perdor ate
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me lidhjen e iPhone në HDMI me televizorin

AdmiraL
Nuk më nxjerr problem nese unë e perdori 6.0 ? Dmth dhe pse unë e kam 6.0.1 kam këtë mundesi me e ba? nuk më prish noj gjë në telefon apo diçka?

Përshëndetje.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me lidhjen e iPhone në HDMI me televizorin

dendi
Administrator
Ai adapror që ke ti është ideali dhe duhet të punojë pa problem, për mendimin tim është televizori që nuk e suporton dhe nuk e jep efektin audio! Provoje njëherë në një televizor tjetër nëse ke mundësi pse provo të modifikosh impostimet e televizorit tënd pasi me shumë mundësi aty është problemi. Në rradhë të parë të sugjeroj ta shohësh në 720p pasi në një kualitet më të lartë nuk e suporton.