Problem me iOS7, nuk më karikohet bateria e iPhone

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem me iOS7, nuk më karikohet bateria e iPhone

Gentiana
This post was updated on .
Pasi kam instaluar iOS 7 Iphone 5 nuk me mbushet me bateri nuk ma pranon adabterin me thote qe nuk bene per ket telefon ju lutem me tregoni si ta regulloj ket problem sepse kam blere edhe adapter te ri edhe prap nuk mbushet telefoni me bateri .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me iOS7

dendi
Administrator
Karikuesi që ke nuk është origjinal, prandaj ta jep atë problem.

- Lidhe iPhone me karikuesin
- Mbyll dritaren që të shfaqet
- Zhbllokoje telefonin me slide to unlock
- Mbyll lajmërimet e tjera që mund të shfaqen në ekran
- Tani me ekranin e ndezur, hiqe kavon e karikuesit
- Lidhe përsëri me iPhone dhe mbyll lajmërimin që shfaqet në ekran
- Tani duhet të karikohet!


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me iOS7, nuk më karikohet bateria e iPhone

Erla
In reply to this post by Gentiana
Merr bateri tani ?? Sepse i njejti problem me ka ndodhur dhe mua