Problem me account itunes!

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem me account itunes!

shila
This post was updated on .
Kam nje iphone 4 i cili eshte perdorur nga dikush tjeter dhe nuk mund te shkarkoj aplikacione nga iphone kur futem ne itunes me adresen time.flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me itunes

shila
mund te me kthej dikush pergjigje ju lutem
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me itunes

dendi
Administrator
Duhet të dalësh një herë nga accounti i vjetër dhe të lidhesh me atë tëndin.

Shko tek Settings > Store dhe del nga accounti i vjetër, pastaj lidhu me atë që ke krijuar ti!

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me itunes

shila
In reply to this post by shila
mund tju pyes per dicka