Problem me Iphone 3GS

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem me Iphone 3GS

fatmiri
Pershendetje kam Iphon 3GS e kam bere Jailbreak tethered 6.1.3 me ndihmen tuaj dhe per kete ju falenderoj me punoi shume mire por u bene nja tre kater dite qe me fiket shpesh pavaresisht se bateri ka sapo tentoj te hap fb ose te futem ne safari me fiket dhe vetem po ta fus prape ne pc perndryshe nuk me ndizet a mund te me ndihmoni per kete ?
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.