Problem me Apple ID

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem me Apple ID

alizeqiri
This post was updated on .
e kom ni iphone 4 full unllok ja kom ba 7.0.3 verzionin poa lyp id tem po ma kan blloku app store tash diseblle per me bo enable spo di
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: orgjent kerk0oj ndim

dendi
Administrator
Shko tek Settings > App Store dhe ndrysho të dhënat e Apple ID
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me Apple ID

alizeqiri
In reply to this post by alizeqiri
O vlla mu nuk me dhezet hiq ajfoni ka met si mu kan me kod njejt e lyp qet id rrusta.net@live.com qekjo u blloku ska shanc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me Apple ID

dendi
Administrator
Atëherë provo t'i bësh një restore me iTunes duke e lidhur me kompjuterin (gjithmonë nëse nuk është i vjedhur)

http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me Apple ID

alizeqiri
Jo nuk o i vjedht po spo e leshon apple e ka blloku id a mun me pruvu me ndreq mere id rrusta.net@live.com pasi Troni86 e kom pruvu njejt o
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem me Apple ID

dendi
Administrator
Ok mund ta bësh me një ID tjetër, por përpara duhet të bësh logout nga ajo e vjetra tek Settings. Nëse nuk arrin ta bësh, duhet t'i bësh restore.